søndag den 17. marts 2013

Randers Regnskov

Lørdag var vi på familieudflugt til Randers regnskov, sammen med Jacobs forældre.
Lige pludselig forstår jeg det. Altså der der med, hvor utrolig fedt det er at være et sted i hundrede år, fordi ens barn synes det er helt fantastisk. Gustav var begejstret, så det var vi også. Det var så bekræftende at se ham gøre store øjne, pege og sige dyrelyde det bedste han har lært.

Der er virkelig nogle ting jeg først har forstået, sådan for alvor, efter jeg selv har fået et barn. At glædes, så det næsten flyder oven ud, over at kigge på den samme stillestående hane i 10 minutter, er en af dem. Gustav syntes den var det fedeste og det syntes jeg selvfølgelig også. Helt ude at lyve, bare fyldt med lykke og stolthed. Min dreng kan sige som en hane. KYKKELIKYYYYY - og en hund VOV og en kat MAUIIII og en KO MUIIIII

2 kommentarer:

 1. Ihh den iver vil jeg glæde mig til :) Lige nu er jeg stadig på det stadie hvor jeg forundres hvor lidt ulækkert min egen søns savl og gylp egentlig er i forhold til alle andres ;)
  Ser ud til at have været en fantastisk dag!!

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er det ikke utrolig. Det er slet ikke så slemt nå bare det er ens egen baby - heldigvis :-) Men ja du kan godt glæde dig, til det hele!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...