fredag den 8. juni 2012

Kartoffel-porrepizza med rygeost og kapersbær






Der er ikke noget som en god pizza. Desværre synes jeg at denne var lidt kedelig og smagte for meget af porre. Bunden var rigtig god og ideen med kapers og rygeost vil jeg helt sikkert prøve igen. Måske på den kartoffelpizza vi plejer at få i stedet for rosmarin. Eller måske både rosmarin, rygeost og kapers.

Her er opskriften på bunden:

Til to pizzaer ca. 35 cm i diameter:

25 g gær
2,5 dl vand
1/4 tsk salt
1 spsk olie
125 g fuldkornshvede- eller fuldkornsspeltmel
225 g pizzamel

Opløs gær i vandet. Tilsæt øvrige ingredienser og slå dejen sammen. Lad dejen hvile i 1/2 time. Ælt dejen godt med lidt pizzamel og rul derefter dejen.
Kom fyld på og bag i ca. 15 min ved 250 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...