En skøn indisk ret med grønne linser. Det smager fantastisk og er dejligt mættende.
Opskrift til 4 pers.
2 fintsnittede løg
4 fintsnittede fed hvidløg
1 spsk. olie til stegning
300 g grønne linser
1 liter vand
100 g frisk spinat
Krydderiblanding:
15 Kardemommekapsler
1 tsk. fennikelfrø
1 spsk. garam masale
½ tsk. chili eller efter smag
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt krydderiblandingen og linserne og steg videre i et par minutter. Tilsæt vand og lad retten koge under låg i ca. 45 minutter. kom spinaten i og rør rundt så den falder sammen.
Server med ris, græsk yoghurt og mangochutney.
Opskrift til 4 pers.
2 fintsnittede løg
4 fintsnittede fed hvidløg
1 spsk. olie til stegning
300 g grønne linser
1 liter vand
100 g frisk spinat
Krydderiblanding:
15 Kardemommekapsler
1 tsk. fennikelfrø
1 spsk. garam masale
½ tsk. chili eller efter smag
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt krydderiblandingen og linserne og steg videre i et par minutter. Tilsæt vand og lad retten koge under låg i ca. 45 minutter. kom spinaten i og rør rundt så den falder sammen.
Server med ris, græsk yoghurt og mangochutney.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar