torsdag den 28. februar 2013

Ufærdige strikkeprojekter - den virkelige verden er sgu da lidt travl

Ja projekter er der nok af, det er mere tiden det kniber med. Det er virkelig spænde at være kommet igang med studiet igen, men hold da op - det tager jo al min fritid. Al den tid som jeg skal bruge på at ordne, strikke og sy, ja alle de ting jeg ikke nåede da jeg var på barsel og havde al tid i verden, det har jeg sørme heller ikke tid til nu. 
Nu lyder det som om jeg beklager mig, men det er skam ikke meningen. Jeg er virkelig glad for studiet, Gustav er glad for vuggestuen og Jacob er glad for sit nye arbejde. Nogle gange ville jeg bare ønske at man kunne nå det hele. Hvornår er det i andre når alt det i når?

Tilbage til strikkeprojekterne. Jeg har pt. gang i fem strikkeprojekter (udover dem på billederne så er jeg også i gang med en nordisk sweater til mig selv - den bliver nok færdig til næste vinter). Nej hov - jeg blev jo færdig med den ene djævlehue i går. Er blevet rigtig tilfreds. Synes tit det kan være svært at få djævlehuerne rigtig pæne, men fandt en god opskrift hos min mor (opskriften er fra Fandango), som ikke kun strikker zig-zag, men tager ind for oven. smart. De sorte og hvide striber skal blive til endnu en djævlehue. Derudover er jeg næsten færdig med et vuggestuetæppe til Gustav og en trøje i bi-mønster, som han nok først kan passe til efteråret, så ingen stress der. Jeg mangler jo i virkeligheden også kun at sy sammen under ærmerne og hæfte enderne. 
Det næste jeg gerne vil i gang med er den fine babuska-pude fra min nye strikkebog. Garnet er købt og ligger bare og venter, men jeg har lovet ikke at gå i gang med noget nyt før jeg har færdiggjort de igangværende strikketøjer. Jacob synes mit garn formerer sig og breder sig ud over hele lejligheden hvis jeg har gang i for meget på samme tid. - På en måde har han nok ret.


3 kommentarer:

  1. åh jeg kender det så godt, og jeg har fået bud på at jeg må holde mit strikketøj til kontor/krearummet med mindre jeg har det i hænderne... det skal altså på plads hver gang... det er så strengt :-)

    SvarSlet
  2. Wauw Mathilde den er fed den sweater med den karrygule stribe. Er du blevet færdig med den??

    SvarSlet
  3. Tak, jeg er også blevet rigtig godt tilfreds. Og nej jeg må indrømme at den endnu ikke er blevet helt færdig, den mangler stadig at blive hæftet og syet sammen under ærmerne. Til gengæld er jeg næsten færdig med endnu en djævlehue i forårs-farver. Jeg er vist bedre til nye projekter end til at færdiggøre igangværende :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...