lørdag den 6. april 2013

Hverdagsøjeblikke

Det står lidt sløvt til på bloggen for tiden. Jeg synes dagene tager hinanden og kan ikke rigtig finde frirummet eller lysten til at opdatere. Ikke fordi jeg ikke har det godt, men simpelthen bare fordi.

Vi har haft en rigtig hyggelig påske, men påskefrokoster med familien og besøg hos to af Gustavs oldemødre.  Udover det har vi hygget i vores egen lille treenighed og set søde og skønne venner.

At der ikke sker meget herinde betyder slet ikke, at der ikke sker noget her ude i den virkelige verden. Jeg studerer på livet løs og har fundet ud af at det er ok at side og skrive på statsbiblioteket. Jeg havde ellers fået en dårlig vane med at sidde på Lynfabrikken. Jeg elsker stedet og synes virkelig jeg bliver inspireret, men det bliver altså for dyrt i kaffe at sidde der seks timer om dagen. Så nu er det statsbiblioteket hver dag fra kl. 9-14.30. Steder er ikke halt så indbydende, men kaffen koster 6 kr. og det tæller altså også. Jeg har to store opgaver og synes der er nok at se til. Men det er spændende - heldigvis.

Gustav har også gang i mange nye ting. Han har næsten lært at gå, hvilket nok er den største nyhed. Han kan nu gå 10 skridt uden at holde ved noget. Vi er så stolte, og kan slet ikke forstå hvor vores lille baby er blevet af.

Har lige lagt lidt billeder fra den seneste tid.


Sådan nogle stablekasser er et hit. Dem bruger vi meget tid på at stable til flotte tårne, så Gustav med fryd i øjnene kan vælte dem - og klappe af sig selv bagefter. 


Gustav elsker at spille musik og har især kastet sin kærlighed på Jacobs Ukulele. Han er dog ikke så god til at behandle den ordenligt, så vi har nu været i Fætter BR og købe en rigtig børneguitar til 150 kr. Så gør det ikke helt så meget, at den bliver hamret ned i gulvet.


Jeg har fundet en pose med mit gamle børnetøj. Det er så fint og totalt retro. 

Gustav ligger og snyde-sover oven på Jacobs avis.

I sidste uge købte jeg en lille gave til Gustav. Jeg havde set den i butikken Smuksak i Århus, og vidste straks at Gustav måtte eje sådan en. 

Den fineste dukke-pude fra Xoeinding. Den er så yndig og fin i farverne...


...og det var kærlighed ved første blik.

1 kommentar:

  1. Årh, hvor godt :) Elsker at se mine ting hos deres helt rigtige ejere!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...