søndag den 3. november 2013

Skøn ferie i Istanbul

Sikke en dejlig ferie. Istanbul er er rigtig fin by - en blanding af mellemøstlig stemning og europæisk orden. Og til vores overraskelse med et pift af østeuropæisk især i madkulturen. 
Vi havde en hel uge dernede, hvilket var meget tilpas, ihvertfald når man rejser med et barn. Vi nåede de største seværdigheder bl.a. Den blå Moske, Aya Sophia, sejltur på Bosphorus, Grand bazar og spice marked. Derudover spiste vi fiskesandwich, mezze, gik tur til Taksim og op og ned at gågaden Istiklal, hvor man bl.a. kan opleve et væld at musikbutikker, juiceshops og se Galata tower. Ja og ikke at forglemme de helt usandsynligt mange Döner-kebab madsteder (kan slet ikke klare lugtet af dem). 
Vores oplevelse at det tyrkiske folk var meget positiv. og at rejse med at barn er overhovedet ikke et problem - nærmere en fordel. Vi fik altid en plads i bussen og kom foran i køen til seværdighederne. Gustavs kinder er stadig røde og håret fedtet efter de mange mennesker der har været henne og nive og kysse de runde kinder og klappe ham på det lyse hår.  
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...