...bager kager, og kagerne mislykkedes fordi oven ikke bager dem ordentligt, så bliver kagebageren altså noget så træt.
Vi har brugt eftermiddagen på at bage dessertkager til Gustavs hurra-fest i morgen. Det er nogle helt vildt lækre chokoladekager, uden den mindste smule mel. Halvdelen af dejen bages ikke engang, men smøres på som rå chokoladedej. Yum yum yum. Men altså ovnen driller og den del af kagerne som skal bages, bliver ikke ordentlig bagt, og det er altså for vammelt med kagedej med kagedej. Nu er kagerne kommet i ovnen igen, og så håber jeg at lidt ekstra tid i varmen, med sølvpapir på toppen, vil gøre underværker.
Kagen hedder i øvrigt en Gatau Marcel og er en fransk chokoladekage.
Opskriften følger snarest
Vi har brugt eftermiddagen på at bage dessertkager til Gustavs hurra-fest i morgen. Det er nogle helt vildt lækre chokoladekager, uden den mindste smule mel. Halvdelen af dejen bages ikke engang, men smøres på som rå chokoladedej. Yum yum yum. Men altså ovnen driller og den del af kagerne som skal bages, bliver ikke ordentlig bagt, og det er altså for vammelt med kagedej med kagedej. Nu er kagerne kommet i ovnen igen, og så håber jeg at lidt ekstra tid i varmen, med sølvpapir på toppen, vil gøre underværker.
Kagen hedder i øvrigt en Gatau Marcel og er en fransk chokoladekage.
Opskriften følger snarest
Ingen kommentarer:
Send en kommentar