Så er årets julesnaps lavet.
Den skal stå og samle smag i ca 1 måned. Derefter kan den bruges som snaps til alle de skønne julefrokoster, eller som basis for en virkelig god hjemmelavet gløgg.
Opskrift til 70 cl snaps:
1½ øko appelson med skrald
½ øko citron med skrald
3 kanelstænger
30 nelliker
15 kardemomme kapsler
5 stjerneanis
2 spsk rørsukker
70 cl Brøndum eller anden klar snaps
Kom det hele i en lufttæt beholder og lad der trække i en måneds tid.
Den skal stå og samle smag i ca 1 måned. Derefter kan den bruges som snaps til alle de skønne julefrokoster, eller som basis for en virkelig god hjemmelavet gløgg.
Opskrift til 70 cl snaps:
1½ øko appelson med skrald
½ øko citron med skrald
3 kanelstænger
30 nelliker
15 kardemomme kapsler
5 stjerneanis
2 spsk rørsukker
70 cl Brøndum eller anden klar snaps
Kom det hele i en lufttæt beholder og lad der trække i en måneds tid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar